50PlusMatch Treffipalvelut

Jo vuonna 2006 perustettu 50PlusMatch on ammattimaisesti toteutettu, luotettava ja asiallinen treffipalvelu kaikille yli 50-vuotiaille naisille ja miehille. 50PlusMatch on suomen ensimmäinen ja suurin 50-plussiin erikoistunut palvelu. Palvelu on täysin räätälöity vastaamaan suomalaisten seuranhakijoiden tarpeita ja toiveita. Sivustolle rekisteröityy kuukausittain yli 600 uutta jäsentä tästä kohderyhmästä ja näistä noin 55% on naisia. Ei siis enää sekavien sivustojen selailua, täällä jokainen profiili on potentiaalinen treffikumppani.

Profiilin luonti ja yhteydenpito on aluksi halutessasi täysin anonyymiä. Voit kuitenkin selailla profiileja luottavaisin mielin sillä jokainen uusi jäsen tarkistetaan käsin ennen hyväksymistä. Etsit sitten ystävyys-, juttu- tai parisuhdetta, 50PlusMatch on apunasi.

Kirjautuminen palveluun, profiilin luominen, profiilien selailu, täysjäsenten viestien lukeminen ja vastaaminen sekä kiinnostusviestien lähetys on ilmaista. Kun rekisteröidyt täysjäseneksi niin saat ensimmäiset 6kk täysin ilmaiseksi! Täysjäsenenä voit mm. käyttää kahdenkeskistä keskustelua, lähettää henkilökohtaisia viestejä, katsoa kuka on tutkinut profiiliasi, parantaa kuvasi näkyvyyttä huomattavasti ja paljon muuta. Voit siis rauhassa kokeilla palvelua tai löydät jopa kumppanisi ennen kuin joudut maksamaan senttiäkään.

Ilmaisen 6kk täysjäsenyyden jälkeen voit halutessasi jatkaa tilausta alimmillaan vain 0,24€ vuorokausihintaan.

Hae treffiseuraa yli viisikymppisistä

50plusmatch treffipalvelu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 ääntä.)
Ladataan...