Eliittikumppani kokemuksia

Eliittikumppani.fi on Affinitas GmbH:n omistama palvelu. Yrityksellä on kokemusta kahdestakymmenestä eri maasta (mm. Ruotsi, Norja, Saksa, Ranska) usean vuoden ajalta ja jäseniä on maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa. Ulkomailla Eliittikumppani toimii eDarling ja Elitedating nimillä. Jo yhdeksi Euroopan suurimmista sivustoista noussut Eliittikumppani on siis loppuun asti mietitty, selkeäkäyttöinen ja luotettava. Eliittikumppani on heidän omien sanojensa mukaan tarkoitettu ”korkeatasoisen kumppanin hakuun”. Joidenkin mielestä tämä saattaa kuulostaa jopa loukkaavalta mutta todellisuudessa tämä tarkoittaa vain että hakemukset seulotaan hieman tavallista tarkemmin. Sinulle ehdotettavat potentiaaliset kumppanit on valittu tieteelliseen tutkimukseen perustuen. Yritys on myös ylpeä asiakaspalvelunsa laadusta ja nopeudesta.

Seuranhakuominaisuudet

Sivulle rekisteröidyttyäsi pääset täyttämään laajan, yli 200 kysymystä käsittävän persoonallisuustestin. Testin täyttöön kannattaa siis varata riittävästi aikaa sillä totuudenmukaisella tuloksella saat myös parempia kumppaniehdotuksia. Testin vastauksista voidaan päätellä esimerkiksi: oletko tunnollinen, ystävällinen, avoin, neuroottinen tai ekstrovertti. Sivuston käyttö ei ole siis pelkästään profiilien selailua vaan sinulle tarjotaan aina parhaiten testin tulosten perusteella sopivia persoonia. Eliittikumppanin ”peruskäyttäjä” on n. 35-vuotias, akateemisesti koulutettu ja vakavaa parisuhdetta etsivä.

Kaikki Eliittikumppanin saamat jäsenhakemukset hyväksytään ihmisen toimesta joten sinulle ehdotettavat kumppanit ovat aina etukäteen tarkistettuja. Profiileja joissa epäillään jonkinlaista vilppiä ei näytetä julkisesti. Eliittikumppani takaa henkilötietojen salassa pysymisen ja vain valitsemasi tiedot näkyvät profiilia katsoville.

Eliittikumppani.fi palvelun jäsenyys ja hinnat

Palveluun rekisteröydyttyäsi ja profiilin luotuasi olet ns. perusjäsen. Perusjäsen saa ilmaiseksi persoonallisuusanalyysin, päivittäin uusia kumppaniehdotuksia, voit lähettää/vastaanottaa hymyjä sekä lähettää/vastata viisi kysymystä kumppaniehdokkaalle. Palveluun rekisteröityvän tulee olla täysi-ikäinen (yli 18v).

Voit itse päättää haluatko tämän jälkeen laajentaa maksulliseksi jäseneksi (1kk, 3kk, 6kk tai 12kk) joka avaa lisäpalvelut käyttöösi. Maksavat jäsenet saavat peruskäyttäjän ominaisuuksien lisäksi valokuvat näkyviin, rajattomasti viestejä, näet profiilissasi vierailleet, kuvien ja profiilitekstien kommentointimahdollisuuden sekä vastaanotettujen kommenttien lukumahdollisuuden. Hinta on sitä halvempi mitä pidemmän jakson maksat kerralla. Yhden kuukauden jakso maksaa 89,90€/kk, kolmen kuukauden 54,90€/kk, kuuden kuukauden 39,90€/kk ja yhden vuoden 29,90€/kk. Sopimus ei ole pitävä ennen kuin olet lähettänyt sähköpostitse tilausvahvistuksen ja sopimuksen voi purkaa koska tahansa sähköpostilla tai kirjeellä. Maksutapoina käyvät luottokortit ja Paypal.

Maksaville jäsenille eli ns. Premium-jäsenille Eliittikumppani antaa kontaktitakuun. Jos et saa luvattua määrää kontakteja niin Premium-jäsenyyttäsi pidennetään ilmaiseksi alkuperäisen jäsenyyden keston verran. 6kk maksaneille kontakteja taataan 10 kappaletta ja 12kk maksaneille 20 kappaletta.

Hanki tasokasta treffiseuraa Eliittikumppani.fi:stä

Eliittikumppani.fi - hanki tasokkaita deittikokemuksia

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (22 ääntä.)
Ladataan...

4 Kommenttia

  1. Palvelua käyttävät naiset ovat ylimielisiä kusipäitä, jotka ilmeisesti kuvittelevat olevansa jotain kovin erinomaista. Muuten hyvä.

  2. Olen pöyristynyt palvelun hintatasoon, kuukauden hinta aivan liian kallis ja miksi maksaisin esim koko vuodesta etukäteen. Olen nainen enkä ole ylimielinen enkä kuvittele itsestäni liikoja mutta oletteko sitä mieltä että hintataso on oikea?

  3. Sähköpostiin tulee kuraa jatkuvalla syötöllä, käyttäkää alias -osoitetta. Treffisivustona ei poikkea massasta, hintaa pitää saada vaikka käyttäjiä ei juuri ole. Maalaotsaiset soomelaiset ei tällaista vielä ymmärrä.

  4. Huh huh, Eliittikumppani on ironinen nimitys kyseiselle sivustolle! Tarjolla olevat viisikymppiset miehet ovat tavallisimmin lyhyitä, rumia, isomahaisia tai kirjoittavat suomea heikosti. Kuvat ovat tasoltaan vaatimattomia tai puuttuvat kokonaan. Ei ihme, että suomalaiset miessinkut joutuvat ostamaan rouvansa Aasiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *