Salaista seksiseuraa Sexpartner.fi:stä

Sexpartner on uusi suomalainen deittipalvelu josta miehet ja naiset voivat hakea salaista seksiseuraa. Sivusto on siis tarkoitettu pääasiassa lyhyitä irtosuhteita hakeville, nettiseksiä kaipaaville tai muuten vaan pikkutuhmasta flirttailusta pitäville. Sinkkujen ja varattujen lisäksi palvelusta voi etsiä seksikumppaniksi myös pareja. Nyt voit toteuttaa fantasiasi toisen samoista asioista kiinnostuneen seksinnälkäisen ihmisen kanssa ja sen oikean kumppanin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista. Palvelun käyttäminen on täysin anonyymiä kunnes toisin päätät.

Kaikki Sexpartner.fi profiilit on tarkistettu ja hyväksytty ihmisen toimesta. Profiileista näet (ja voit myös itse kertoa) heti seksuaalisen suuntautumisen, seksuaaliset mieltymykset, kuvauksen vartalosta ja muuta olennaista. Kun löydät sopivalta näyttävän kumppanin voit ottaa tähän yhteyttä esimerkiksi yksityisviestein tai virtuaalisuudelmin.

Profiilin luominen, jäsenyys ja perustoiminnot ovat täysin ilmaisia. Jos haluat käyttöösi kaikki edistyneemmät toiminnot niin tarvitset maksullisen Premium-jäsenyyden. Sinulle ilmoitetaan ennen kuin olet siirtymässä käyttämään maksullisia toimintoja ja voit itse päättää haluatko sellaisen hankkia. Näet ajantasaisen hinnaston kirjautumalla sisään Sexpartner.fi tilillesi ja klikkaamalla Hanki ”Premium-jäsenyys” – linkkiä. Ilmaisen profiilin tai maksullisen jäsenyyden voi poistaa koska tahansa ilmoittamalla siitä palvelun ylläpidolle sähköpostitse tai puhelimella. Premium-jäsenyyden voit maksaa luottokortilla. Palveluun voivat rekisteröityä kaikki yli 18-vuotiaat.

Hae salaista seksiseuraa Sexpartner.fi:stä

Sexpartner.fi seksihaku nettisivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (25 ääntä.)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *