Be2 Nettitreffit

Be2 on vuonna 2004 perustettu nettitreffipalvelu. Be2 toimii jo kahdessakymmenessä maassa ja sillä on yli 20 miljoonaa rekisteröitynyttä jäsentä. Päivittäin uusia jäseniä rekisteröityy n. 20 tuhatta ja iso osa näistä on Suomalaisia Be2:n Suomenkielisellä sivustolla. Voidaankin sanoa että Be2 on yksi maailman isoimmista ja suosituimmista nettitreffipalveluista työllistäen yli 225 henkilöä valmiina auttamaan sinua seuranhaussa. Be2 on myös moninkertainen ”testivoittaja” samantyyppisiä palveluja vertaillessa. Muista samantyyppisistä sivustoista poiketen palvelu on tarkoitettu lähes yksinomaan vakavasti seuraa tai elämänkumppania etsivälle.

Be2:n deittihaun pohjalla on tieteellinen järjestelmä joka hyväksikäyttää sosiologisia, psykologisia, ja antropologisia kriteerejä etsiessään persoonallisuuksien yhteneväisyyksiä. Kuulostaako monimutkaiselta? Ei hätää sillä sinun tarvitsee vain huolehtia oman profiilisi huolellisesta täytöstä ja järjestelmä hakee sinulle automaattisesti täydellisen kumppanin. Deittihaku ei siis ole enää hakuammuntaa. Persoonallisuustestisi tulokset, kuvauksen ihannekumppanistasi ja listan sinulle parhaiten sopivista kumppaniehdokkaista sekä pääsyn heidän profiileihinsa saat täysin ilmaseksi. Saat myös yhden ilmaisen yhteydenoton sinua kiinnostavaan profiiliin. Liittymalla Premium-jäseneksi saat käyttöösi kaikki sivuston ominaisuudet. Premium-jäsenille taataan vähintään kymmenen yhteydenottoa hänelle sopivilta kumppaneilta. Koko prosessin ajan voit pysyä nimettömänä tai paljastaa henkilötietosi, sinä päätät. Be2:n henkilökunta valvoo koko ajan sivuston tapahtumia ja häiriköt poistetaan tehokkaasti pois palvelusta. Be2:n asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja heille voit ilmoittaa väärinkäytöksistä sekä esittää lisäkysymyksiä.

Siirry tästä Be2 nettitreffeille

Be2 nettitreffi sivusto

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 ääntä.)
Ladataan...

Yksi kommentti

  1. Be2 on huijaukselle perustuva palveluyritys. Olin aikoinaan n. 2 vuotta Prenium-jäsenenä enkä saanut YHTÄÄN ainoaa oikeaa vastausta. Robotti lähetti käsittämättömiä viestejä. Hirvittävän riidan jälkeen pääsin irti maksuista. Liityin taas jäseneksi katsoakseni, onko toiminta muuttunut. EI OLE: toiminta on täsmälleen yhtä epäeettistä huijaamista. Netissä kerätään näköjään nimiä adressiin, jolla on tarkoitus laittaa Be2 oikeudelliseen vastuuseen. Toiminta täytää lain rikkomisen tunnusmerkit ja tulee toivottavast syyteharkintaan ja poliisiasiaksi.

    Inhimillisiä pettymyksiä ja vedätystä ei voi oikein millään korvata yksinäisille ihmisille, jotka ovat tulleet huijatuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *