Houkutteleva deittipalstan profiili – Top 10 vinkit

Tästä oppaasta saat hyviä vinkkejä onnistuneet ja vetävän deittipalstan profiilin luomiseen. Jos et varmista niin ainakin parannat mahdollisuuksiasi saada seuraa huomattavasti!

  1. Profiilikuva – Ehkä kaikkein tärkein deittipalstan profiilissasi on hyvä kuva itsestäsi ja nimenomaan itsestäsi. Älä haaskaa aikaasi liittämällä kuvaa esimerkiksi lemmikistäsi tai autostasi. Nämä ilmoitukset ohitetaan lähes joka kerta. Oman naamasi näyttäminen lisää luottamusta ja rehellisyyttä vastapuolen silmissä. Tosin, jos sinulla ei ole uutta ja hyvälaatuista kuvaa, voi olla parempi jättää se pois kokonaan.
  2. Perustiedot – Kerro ainakin kaikki välttämättömät perustiedot itsestäsi rehellisesti. Seuranhakijoita kiinnostavat varmasti ainakin, sukupuolesi, seksuaalinen suuntautumisesi, ikäsi, pituutesi jne.
  3. Ole rehellinen – Ei ole mitään järkea alkaa tässä vaiheessa valehtelemaan jos tavoitteesi on lopulta tavata vastapuoli. Erään tutkimuksen mukaan anteeksiantamattomimmat asiat joista voit valehdella ovat (pahimmasta lievimpään): siviilisäätysi, väärennetty valokuva, ikä, paino ja työtilanteesi/tulotasosi. Asioiden kertomatta jättäminen on paljon parempi vaihtoehto, ainakin siihen asti kunnes kyseinen asia tulee puheeksi.
  4. Ole avoin – Kerro itsestäsi kaikki mikä suinkin seuranhakijaa voi kiinnostaa. Älä kuitenkaan käytä kuluneita fraaseja kuten: ”olen rehti”, ”olen mukava”, ”pidän luonnosta”, ”olethan omillasi toimeentuleva”, ”osaat keskustella sivistyneesti”, ”olethan eläinrakas”, ”musiikkimaultani kaikkiruokainen”. Nämä kaikki voi ymmärtää nimittäin hyvin monella tavalla.
  5. Älä ota seuranhakua liian vakavasti – Jos olet epätoivoinen se paistaa ilmoituksestasi kilometrien päähän. Vaikka haluaisit seuraa kuinka epätoivoisesti, ota rennosti.
  6. Ole persoonallinen – Yritä välttää nettideittailukliseitä. Tämä voi olla erittäin haastavaa mutta koita kertoa itsestäsi hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Kun vastapuoli on selannut läpi satoja ilmoituksia, voi pelkkä persoonallinen kirjoitustapa tai lyhyt tarina jäädä mieleen ja johtaa kontaktiin.
  7. Ole perusteellinen täyttäessäsi profiiliasi – Jos et jaksa kertoa itsestäsi edes muutamalla sanalla, miksi kenenkään pitäisi jaksaa vastata sinulle?
  8. Pidä mieli avoimena – Ole avoin uusille ehdotuksille ja seuranhakijoille joillaisia et välttämättä normaalisti tapailisi.
  9. Kirjoitusasu ja tyyli – Deittipalstojen ilmoitusten lukeminen voi olla joskus rasittavaakin puuhaa. Pidä siis huoli että oma profiilisi on selkeä ja helppolukuinen. Älä käytä PELKÄSTÄÄN ISOJA KIRJAIMIA tai muita sekavia merkkejä. Kirjoita vaikka koko esittelysi huolellisesti valmiiksi tekstinkäsittelyohjelmassa ennen kuin kopioit sen profiiliisi. Käytä isoja alkukirjaimia, pisteitä, pilkkuja ja kappaleenjakoja. Voit kertoa hyvistä puolistasi vaikka tämän top 10-sivun kaltaisen listan tapaan.
  10. Älä käytä nettislangia – Vältä nettislangia ja erilaisia lyhenteitä jos et ole aivan varma että kohdeyleisösi ne ymmärtävät.