EasyFlirt kokemuksia

Vuonna 2001 perustettu EasyFlirt on yksi euroopan suurimmista deittiverkostoista. EasyFlirt toimii samalla nimellä mm. englannissa, ruotsissa, saksassa, ranskassa, espanjassa, italiassa, usa:ssa ja eksoottisemmista paikoista myös mm. argentiinassa, costa ricassa ja venezuelassa. Sivustolla onkin mahdollista tutustua suomalaisten lisäksi myös muista maista rekisteröityneiden kanssa. Useiden kielikäännösten takia osia sivusta on valitettavasti vielä englanniksi mutta kaikki olennaiset toiminnot on kuitenkin suomennettu.

EasyFlirt ei ole varsinaisesti erikoistunut mihinkään tiettyyn deittikategoriaan vaan siellä onnistuu niin vakava seuranhaku, pikatreffit kuin gay treffitkin. Palvelun käyttäjistä yli 80% suosittelee sen käyttöä muillekin.

Palvelun erikoisominaisuuksia ovat mm. keskustelu web-kameran välityksellä ja Speedflirt -toiminto jonka avulla saat nopeasti selville onko ihastuminen molemminpuoleista. Muuten toiminnot ovat perinteiset mutta todella kattavat. Voit deittailla EayFlirtissä myös kännykällä Android- tai iPhone sovelluksen avulla. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play:sta ja App Storesta.

Palveluun rekisteröityminen ja kokeilu ovat ilmaisia mutta lisäominaisuuksista joutuu maksamaan. Premium-jäsenyys maksaa 14€ kuukaudessa.

Jäsenien ikähaarukka on laaja 18-vuodesta ylöspäin. Palveluun voivat rekisteröityä vain täysi-ikäiset henkilöt. EasyFlirt sitoutuu pitämään kaikki tietosi turvassa eikä koskaan paljasta henkilötietoja muille jäsenille ellet niin halua.

Tutustu myös ulkomaalaisiin seuranhakijoihin EasyFlirt deittisivulla

Easyflirt deittipalvelun nettisivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (Ei ääniä.)
Ladataan...