Kotisataman Deitti – Deittipalvelu kristityille

KotisatamanDeitti on kristillinen deittipalvelu jonka avulla voi hakea vastakkaista sukupuolta olevaa elämänkumppania avioliittoa ajatellen. Palvelun tavoitteena on edistää raamatullisiin arvoihin nojautuvia pidempiaikaisia parisuhteita sekä auttaa samankaltaisia kristillisiä moraaliarvoja kunnioittavia ihmisiä löytämään toisensa. Palvelun käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen kristillisiä elämänarvoja kunnioittava sinkku, leski tai eronnut henkilö. Palvelusta ei ole tarkoitus hakea hupisuhteita eli yhden illan juttuja, samaa sukupuolta olevia kumppaneita eikä seuraa parisuhteessa oleville.

Kotisataman Deitissä on käytössä kaikki oleelliset deittipalvelun toiminnot ainakin vielä täysin ilmaiseksi. Voit mm. hakea profiileja haluamiesi kriteerien kanssa, luoda, sulkea ja poistaa profiileja, liittää profiiliin kuvia, lähettää yksityisviestejä käyttäjille, chättäillä käyttäjien kanssa, asettaa haluamasi profiilin kaveriksesi ja blokata haluamasi profiilit. Sivulle ilmoitetut profiilit tarkastetaan ja ne julkaistaan viimeistään viiden päivän kuluttua. Palvelun käyttäjämääristä tai jakaumasta en löytänyt tietoa.

Hae seuraa netissä Kotisataman Deitti -palvelusta

Kotisataman Deitin nettisivusto

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (30 ääntä.)
Ladataan...

Yksi kommentti

  1. No, jo on hankala systeemi luotu, jotta voisi edes tutustua kristittyihin vastakkaisen sukupuolen ihmisiin! Jos tietokoneen käytössä ei ole konkari, jää ”profiilit ” luomatta ja viestit kirjoittamatta! Naureskelen jo itselleni, että taidan olla jo fossiili, kun koen turhan työlääksi tämän deittipalvelun käyttämisen. Vanhanajan kirjeenvaihtopalsta lienee minulle parempi vaihtoehto, jos sellaisen löytäisi. Äskettäin leskeksi jääneenä 60:senä naisena , joka ei todellakaan haluaisi olla yksin (kun ei ole lapsillakaan siunattu), ei löydä helppokäyttöistä tapaa tutustua uusiin ihmisiin, kun ei ole tottunut käyttämään tietokonetta niin monipuolisesti, että ei sekoilisi mielestäni älyttömän monimutkaisiIksi laadittujen ohjeiden viidakossa. Eipä ole 50-luvulla syntyneenä tottunut facebookin , instagramin tai chattailunn saloihin…¨twitteristä puhumattakaan. Ironista tässä on se, että tämä on ainut ”viesti”, jonka sain kyhättyä kokoon, mikä sekin on täysin merkityksetön; kuin tuuleen puhaltaisi. Vai sanoisinko olevani niin ”avuton”, että lohduttaudun mieheltäni aikoinaan kuulemallani hokemalla: Älä välitä, ei Villekään välittänyt, vaikka jäi välillisen välitystoimiston välioven väliin. Joten luovutan! En osaa käyttää deittipalveluanne, joten on kai jätettävä elämän toverin haikailu ”Herran haltuun”. Edes huumorintajustani ei ole nyt apua. Toivotan onnea niille, jotka osaavat käyttää nykyajan treffipalveluja , minä en. Joten poistun takavasemmalle, ja totean, ettei minulle lie ketään suotu, kun tutustuminen on mennyt nykyään näin hankalaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *