Ilmainen seuranhakupalvelu Deitille.fi

Deitille.fi on uudehko ja täysin Suomalainen netissä toimiva seuranhakupalvelu. Palvelun käyttö on mahdollista täysin nimettömänä ja turvallisesti. Deitille.fi ei ole pelkästään netissä toimivaa seuranhakua vaan se järjestää myös muunmuassa sinkkuristeilyja ja erilaisia tapahtumia. Nimestään huolimatta, Deitille.fi ei ole palvelu pelkästään elämänkumppania etsivälle. Voit hakea vaikka uutta parasta ystävää tai seuraa niin harrastuksiin, matkailuun tai mihin tahansa mikä on kaverin kanssa mukavampaa. Toki suurin osa seuranhakuilmoituksen jättäneistä on liikkeellä romanssi mielessä. Palvelun tilastojen mukaan profiileista n. 43% on naisten jättämiä. Rekisteröitymällä palveluun ilmaiseksi pääset käsiksi myös erilaisiin tarjouksiin ja kiinnostaviin kilpailuihin. Palvelun tarjoaa Suomalainen Nero Networks osakeyhtiö.

Rekisteröidyttyäsi Deitille.fi seuranhakupalveluun pääset luomaan omaa profiilia. Profiilin luomiseen kannattaa käyttää aikaa sillä sen perusteella muut käyttäjät löytävät sinut ja muodostavat kuvan sinusta. Ole rehellinen ja koita välttää deittikliseitä. Sinulta kysytään mm. ulkonäköösi, harrastuksiisi, elämäntilanteeseesi ja elämäntyyliisi liittyviä kysymyksiä. Voit myös kertoa perustietoja hakemastasi kumppanista, näitä tietoja käytetään hyväksi kun siirryt selaamaan muiden profiileja. Näiden tietojen täytön jälkeen pääset lataamaan profiiliisi kuvan, kuva kannattaa lisätä sillä useimmat sivuuttavat kuvattomat seuranhakuilmoitukset kokonaan. Lopuksi pääset vielä kertomaan omin sanoin itsestäsi ja hakemastasi seurasta. Täyttämällä tiedot huolella ja lisäämällä kuvan parannat mahdollisuuksiasi roimasti.

Profiilin luonnin jälkeen saat käyttöösi kaikki sivuston runsaat palvelut. Näihin kuuluvat mm. Oma etusivu josta pääset käsiksi kaikkiin toimintoihin, postilaatikko jossa lähetät ja vastaanotat viestejä, deittilistalle voit lisätä kiinnostavia profiileja ja vastapuolen hyväksymisen jälkeen pääset selaamaan tämän kuva-albumia, vieraslistasta näet ketkä ovat katsoneet profiiliasi, kuva-albumiin voit laittaa lisäkuvia itsestäsi, blogiin voit kirjoitella kuulumisiasi, kilpailut-sivulta näet kaikki avoinna olevat kilpailut.

  • Deitille.fi on pysyvästi täysin ilmainen seuranhakupalvelu
  • Palvelussa on jo nyt tuhansia seuraa hakevien Suomalaisten seuranhakuilmoituksia
  • Runsaasti toimintoja kuten kuva-albumi, blogi ja kilpailuja käytössäsi taysin maksutta

Siirry tekemään Deitille.fi seuranhakuilmoitus tästä

Deitille.fi seuranhakupalvelun nettisivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 ääntä.)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *