Deittaile ilmaiseksi Suomi24.fi Treffeillä

Suomen suurimman ja villeimmän portaalin Suomi24.fi:n alta löytyy myös suomen suosituin ja suurimmaksi osaksi ilmainen deittisivusto. Suomi24.fi Treffit -palvelusta löytyy yhteensä häkellyttävät 100.000 jäsentä. Palvelua voivat käyttää kaikki Suomi24.fi jäsenet, jos et ole vielä jäsen niin rekisteröityminen on helppoa. Ilman rekisteröitymistäkin käyttäjät voivat hakea muiden profiileja ja tutkia tarkemmin yhteensä kymmentä eri ilmoitusta yhden istunnon aikana. Kirjautumalla sisään saat kaikki toiminnot käyttöösi. Palvelussa voit mm. liittää profiiliisi valokuvan,  kertoa ihannekumppanistasi ja viestitellä muiden käyttäjien kesken. Palvelussa on toimintoja joiden käyttöön saamiseksi tulee hankkia maksullinen Tositarkoituksella-paketti. Hiljattain lanseeratun Tositarkoituksella-paketin myötä palvelu ei siis ole enää täysin ilmainen.

Tositarkoituksella paketin ostaja saa käyttöönsä lisäksi mm. seuraavat toiminnot: parannettu näkyvyys hakussa, oman kuvan nostaminen deittisivuston etusivulle, omien videoiden lisääminen, mahdollisuus lähettää lahjoja muille käyttäjille, mahdollisuus lisätä 20 albumikuvaa, mahdollisuus lähettää chat-kutsun toiselle käyttäjälle ja mahdollisuus katsoa kuka on lisännyt profiilisi omiin suosikkeihinsa. Lisäpalvelun voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai tekstiviestillä.

Palvelun ilmaisuudesta, isäntäsivun luonteesta ja suuresta käyttäjämäärästä johtuen Suomi24.fi Treffeillä liikkuu valitettavan paljon häiriköitä ja palvelussa esiintyy ajoittain myös teknisiä häiriöitä.

Siirry ilmaiselle Suomi24.fi Treffit deittisivustolle

Suomi24.fi Treffit ilmainen deittisivusto

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (19 ääntä.)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *