Hae seuraa Firstdate.fi:ssä treffitakuulla

Täysin riippumattomasta Firstdate.fi :stä on nopeasti kasvanut yksi suomen suosituimmista ja nopeimmin kehittyvistä seuranhakupalveluista. First date on skandinaviassa toimiva palvelu ja sen tavoitteena on kasvaa euroopan johtavaksi deittisivustoksi. Palvelua on aina kehitetty sen käyttäjien ehdoilla ja myös sinä voit liittymällä vaikuttaa. Sujuvan ja monipuolisen käyttökokemuksen ohella turvallisuus ja yksityisyys ovat palvelun tärkeimpiä ominaisuuksia. Sivulla vierailee päivittäin lähes 250.000 seuranhakuilmoituksen tehnyttä deittailijaa josta suuri joukko on suomalaisia. Palvelun ikäraja on 18-vuotta.

Firstdate palvelun todellinen helmi on kultajäsenyys jonka hankkineille myönnetään 100% treffitakuu. Treffitakuu tarkoittaa sitä että jos et kuuden kuukauden aikana tapaa ketään, saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Useimmille tämä ominaisuus on kuitenkin turha sillä yli 70 prosenttia jäsenyyden ostajista löytää seuraa. Kultajäsenenä voit lisäksi mm. nähdä ketkä ovat katsoneet profiiliasi, käyttää lovemailia, suurentaa kuvia, nähdä ketkä ovat valinneet sinut suosikiksi, chättäillä, päästä korkeammalle hakutuloksissa, käyttää vieraskirjoja ja katsoa valokuva-albumeja. Nämä ovat siis vain ylimääräiset toiminnot, peruskäyttäjille on lisäksi tarjolla kaikki deittisivun perusominaisuudet. First datella on tämän hetken kattavimmat ominaisuudet ja suurin jäsenmäärä vakavasti seuraa hakevia ihmisiä. Tämän helpommaksi rakkauden löytäminen ei voi enää tulla!

Heti täysin ilmaisen perusjäsenyyden rekisteröimisen jälkeen saat kokeilla kultajäsenyyttä vapaasti 24 tunnin ajan. Lisäksi juuri nyt pääset kokeilemaan kultajäsenyyttä koko kuukaudeksi vain 1,90 eurolla. Kultajäsenyyden normaalihinta on 19,90€ kuukaudessa kun maksat vuoden jäsenyyden kerrallaan, jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa. Jäsenyyden voi maksaa kortilla tai tekstiviestillä.

Siirry tekemään seuranhakuilmoituksesi tai vastaa muille

Firstdate seuranhakupalvelun nettisivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (38 ääntä.)
Ladataan...

Yksi kommentti

  1. tämä on aivan paska deittisivu!!!! rahastaa miten sattuu ja kuvia ei voi vaihtaa profiilikuvaksi ja muutenkin helvetin epäselvä!!! älkää liitykö!!!olen tehnyt rikosilmoituksen kyseistä lafkaa vastaan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *