Happy Pancake

Happypancake.fi (Happy Pancake AB) sivuston tavoitteena on olla ilmainen mutta silti laadukas ja toimiva seuranhakupaikka. Tämän sivuston kohdalla ”ilmainen” myös tarkoittaa ilmaista eli rekisteröityminen ja kaikki sivuston edistyneetkin toiminnot ovat ilmaisia. Sivustolla siis onnistuu seuranhaku sekä kontaktit maksutta. Palvelun ylläpitoon tarvittavat kulut otetaan sivustolla näkyvistä mainoksista jotka eivät juurikaan häiritse käyttökokemusta.

Alunperin Ruotsalaisen yrityksen vuonna 2007 perustama sivusto on vasta hiljattain rantautunut suomeen joka valitettavasti näkyy vielä muutamina suomentamattomina teksteinä. Kokemuksia palvelun ylläpitämisestä kuitenkin siis jo löytyy eli kyseessä on laadukas ja turvallinen deittisivu.

Seuranhaku sivustolla onnistuu perinteisesti eli luomalla oma profiili, esittelyteksti luonteenpiirteineen ja ominaisuuksineen sekä mielellään lisäämällä myös valokuva tai -kuvia. Sivulla on tarjolla useita erilaisia haku- ja match-toimintoja joiden avulla sopivaa kumppania voi etsiä.  Myös perinteiset pikaviestit, ”flirtit”, muistiinpanot, suosikkilistat ja estot ovat mahdollisia. Jos haluat jostain syystä lopettaa sivuston käytön niin profiilin voi halutessaan piilottaa niin että sitä ei näytetä kenellekään. Kun profiilisi on ollut piilossa tietyn ajan niin se poistetaan kokonaan.

Happy Pancake panostaa myös profiilien ja kuvien laatuun sillä kaikki ilmoitukset, tekstit ja kuvat tarkistetaan ennen julkaisua väärinkäytösten minimoimiseksi. Jos huomaat että tarkistus-seulasta on päässyt läpi jotain sopimatonta niin voit ilmoittaa siitä itse ylläpidolle. Sivusto on siis kaikinpuolin mukava paikka myös ensikertalaiselle.

Sivustolta löytyy jo yli 200.000:n aktiivisen käyttäjän profiilit. Käyttäjien ikähaarukka on laaja aina 18-vuodesta yli kuusikymppisiin. Palveluun rekisteröityvän tulee olla täysi-ikäinen.

Hinta? Vielä kerran: koko sivusto on täysin ilmainen!

Aloita ilmainen Happy Pancake -deittailu tästä

Täysin ilmainen Happy Pancake deittisivusto

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (39 ääntä.)
Ladataan...