Match.com Suomalaisille

Match.com on varmasti yksi maailman suurimmista seuranhakupalveluista. Kansainvälisen Match.com sivuston lisäksi suomalaisille on nyt ovattu oma suomenkielinen palvelu johon on kertynyt jo mukavasti kotimaisia ilmoituksia. Match:n monipuolisiin toimintoihin kuuluvat mm. oman yksityiskohtaisen ja kuvallisen profiilin luonti, kuva-albumin luonti ja muiden albumien selailu, videokeskustelut, kysymyspakettin lähettäminen kiinnostaville profiileille, yksityisviestien lähettäminen käyttäjien kesken, todella kehittyneet hakutoiminnot ja hakujen tallentaminen. Myös MSN Deitti käyttää Match.com tietokantaa.

Match.com Suomi seuranhakupalveluun rekisteröityminen, profiilin luominen ja perus-hakutoiminto ovat ilmaisia palveluita. Muut palvelut saat käyttöösi ostamalla Match.com -tilauksen. Voit valita 1, 3, tai 6 kuukauden mittaisen tilauksen ja se maksetaan joko luottokortilla tai Paypal:lla. Kulloinkin voimassaolevan hinnoittelun näet kun olet kirjautuneena palveluun. Tilauksesi uusitaan automaattisesti ellet peruuta sitä 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

Tarvitsetko apua täydellisen kumppanin löytämisessä? MatchAffinity in Match.com:n ilmainen yhteensopivuustesti. Kun kerrot hieman itsestäsi psykologien laatimaan kyselyyn vastaamalla, MatchAffinity etsii sinulle tarkasti valikoidun kumppanin jolla on samanlaiset luonteenpiirteet, arvot ja elämäntyyli. Kyselyyn kuuluu yhteensä 97 kysymystä joten varaa sen täyttöön hieman ylimääräistä aikaa. Lopuksi pääset tutkimaan myös itse kyselysi analyysiä, ehkä opit myös itsestäsi jotain uutta! Tämän jälkeen voit valita keneen haluat olla yhteydessä ja aloittaa keskustelun. Palvelun käyttö on turvallista ja nimetöntä.

Löydä rakkaasi Match.com Suomi palvelusta

Match:n suomenkielinen alasivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 ääntä.)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *