Panoseuraa ilman sitoumuksia

Flirtfair on nimestään huolimatta tarkoitettu pääasiassa suomalaisille aikuisille jotka hakevat panoseuraa netistä. Palvelua voi käyttää hait minkälaista eroottista kontaktia tahansa. Sivustolla voit toteuttaa fantasioitasi vapaasti ilman tabuja tai tuomitsemista. Ei ole väliä haetko naista, miestä, paria, salasuhdetta, flirttailuseuraa, yhden illan juttua tai mitä muuta tahansa. Palvelu on avoinna kaikenlaisille eroottisille fantasioille. Pääasia on että olet itse avoin ja seikkailunhaluinen ihminen. Flirtfair on täydellinen vaihtoehto baareissa ravaamiselle.

Flirtfair hyväksyy kaikki hakemukset käsin eli häiriköt ja huijarit saadaan karsittua pois tehokkaasti jo ennen kuin he pääsevät käyttämään palvelua. Tästä johtuen profiilin hyväksymiseen saattaa mennä 24 – 72 tuntia. Muihin jäseniin voit tutustua helposti mm. yksityiskohtaisten profiilien, kuva-albumien, yksityisviestien, chätin ja virtuaalisuudelmien avulla. Tutustumisvaiheessa kaikki toiminta on täysin anonyymia. Mikään ei enää estä sinua – Hae panoseuraa turvallisesti netistä vaikka heti!

Palveluun rekisteröityminen, tutustuminen ja profiilien selailu on täysin ilmaista. Jos löydät mielenkiintoisia profiileja ja haluat ottaa kontakteja niin voit tilata tutustumispaketin hintaan 1,99€ / 14 päivää. Tutustumispaketilla saat käyttöösi kaikki ominaisuudet kahdeksi viikoksi. Kun toteat palvelun toimivaksi ja kontakteja syntyy voit jatkaa käyttämistä kestotilauksena hintaan 34,90€/kk (1kk jakso), 29,90€/kk (3kk jakso) tai 24,90€/kk (6kk jakso). Tällaisia summia menee taatusti baarissa seuraa metsästäessä muutamassa tunnissa. Tilauksen voit peruuttaa ja profiilin poistaa koska tahansa. Jäsenyys maksetaan luottokortilla tai Paypal:lla. Korttitapahtumista ei voi päätellä mihin olet maksun lähettänyt joten rekisteröitymisesi pysyy omana tietonasi. Flirtfair tarjoaa puhelintukea arkisin kello 11-19. Ongelmatilanteissa apu on siis lähellä.

Hae panoseuraa Flirtfair:ssa

Flirtfair panoseuran hakupalvelu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (21 ääntä.)
Ladataan...

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *