C-Date seksiseuraa

C-Date on niinsanottu ”casual dating” sivusto joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”vapaata tapailua”. Suomeksi sanottuna sivuston päätavoitteena on siis löytää sinulle seksiseuraa. Sivusto itse määrittelee vapaan tapailun näin: Suhde jossa ei ole sitoumuksia sen vastatessa silti molempien osapuolten tarpeisiin. Nykypäivän kiireinen elämäntyyli houkuttelee kokeilemaan tämäntapaista deittailua ilman sitoumuksia. Se antaa mahdollisuuden elää seksuaalisesti aktiivista ja tyydyttävää elämää viemättä silti kaikkea vapaa-aikaasi. Päätät itse kuinka paljon aikaa kumppaniisi käytät!

Luomalla C-Date profiilin pääset kertomaan itsestäsi ja mieltymyksistäsi. Voi jo profiilia luodessa kertoa myös hakemastasi seurasta eli minkä tyyppistä ja näköistä ihmista haet ja minkälaisen hauskanpidon merkeissä. Voit kertoa haluatko varatun vai sinkun, kumppanisi seksuaalisen suuntautumisen, iän, pituuden, vartalotyypin, hiusten ja silmien värin, sijainnin jne. Profiilin luonnin ja rekisteröitymisen jälkeen sinulle näytetään sivustolta parhaiten sinulle sopivat ja samanhenkiset profiilit. Palvelun käyttäjistä on tällä hetkellä 53% naisia ja rekisteröityville taataan vähintään 5 kontaktia. Rekisteröinti on ilmaista.

Hait sitten kumppania sänkypuuhien tai muun kivan merkeissä, C-Datesta löytyy varmasti samanhenkistä seuraa. Palvelu on avoin niin varatuille kuin sinkuillekin kunhan haluat kokeilla jotain uutta.

Hae seksikumppania C-Date:ssa

C-Date etusivu

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 ääntä.)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *